Konsultimi fillestar dhe kontrolli i shkurtër


A MUND TË IMAGJINONI NJË JETË PA SYZE?

Le t’ju këshillojmë pa asnjë detyrim. Nëse dëshironi të mësoni më shumë për lentet intraokulare ose trajtimin me laser, ne kemi ekspertizën e duhur.

Ka mënyra të ndryshme për të larguar nevojën për syze dhe ne jemi përgjegjës të gjejmë zgjidhjen ideale për rastin tuaj. Na kontaktoni në telefon dhe caktoni një takim.

Për më shumë kontaktoni në adresën e më poshtme.

Me një konsultë fillestare dhe një kontrollë të shkurtër ne do të përcaktojmë se cila procedurë refraktive është më e përshtatshme për rastin tuaj.

» Vazhdoni