TRAJNIM PROFESIONAL DHE KARRIERË
NË KLINIKËN DEmed

Qendrat e syrit DEmed u ofrojnë pacientëve procedurat më të fundit diagnostike dhe kirurgjikale në fushën e oftalmologjisë. Për të qenë gjithmonë në gjendje të ofrojmë shërbimin më të mirë, ne jemi në kërkim të anëtarëve të rinj të ekipit, për të na mbështetur. Më poshtë do të gjeni vende të lira pune dhe programe trajnimi tek ne. Jemi në pritje të aplikimeve tuaja!

PROFILI JUAJ:

  • Përvoja e duhur profesionale në fushën e oftalmologjisë është e dëshirueshme;
  • Empati dhe entuziazëm gjatë trajtimit të pacientëve;
  • Ndjenjë përgjegjësie dhe besueshmërie;
  • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe organizative;
  • Stili i organizuar dhe i pavarur i punës;
  • Punë ekipore, përkushtim, fleksibilitet dhe ambient i këndshëm pune;
  • Njohja e gjuhës angleze dhe e MS Office (Word, Excel) përparësi;

CFARË OFROJMË NE:

Ne ofrojmë punë me orar të plotë, në një mjedis punues sfidues dhe gjithëpërfshirës, me mundësi të mira zhvillimi, në një ekip dinamik dhe mendjehapur. Në fillim të punësimit tuaj, ne ofrojmë pagesë në kuadër të marrëveshjeve përkatëse kolektive të pagave, si dhe mundësi trajnimi të mëtejshëm; që në të ardhmen, mund të mundësojë një pagë bazë sipas performancës së treguar në vazhdimësi.

APLIKACIONI JUAJ:

Nëse i plotësoni kërkesat e mësipërme dhe jeni entuziastë për punën, në bazë të përshkrimeve të lartëpërmendura na dërgoni aplikacionin tuaj në : info@de-med.org